2011. június 19., vasárnap

Bike rack "Paulchen"

Bike rack "Paulchen":
Használt Paulchen (Economy Class) Kerékpár állványok eladó olcsó Chrysler PT Cruiser. Paulchen kerékpártartó egyik vezető gyártója kerékpár állványok.
A modell ajánlott Paulchen (turista osztályon) van egy vályú döntéshozók, mint a tulajdonosa a kerekek (lásd a képen ezüst Chrysler). A kép a fekete Chrysler mutatja a telepítés a csomagtérajtó, de a különböző támogató tagja tartja a kerekeket.
Paulchen hátsó fuvarozók különböznek a hagyományos Universal fuvarozók, mert az integrált hátsó szállító Paulchens a járműben, és nem úgy néz ki, mint egy idegen testet hozzá. Paulchen a hátsó fuvarozó kifejezetten a jármű.
A fuvarozó lehet szerelni könnyen a járműre, és távolítsa el vagy módosítsa, szükség esetén újra. Egy másik egyedülálló előnye: A szállító egység - a megfelelő szerelőkészlet, nachzukaufen gyártó / forgalmazó Hamburg - kell felszerelni egyéb járművek. Nincs szükség egy új autó vásárlása teljesen új rendszer.
Az autók jelennek meg a képeken, és a motor nem eladó elemet. A garancia nem fogadják el. Az értékesítés után elkészült visszatérő kizárt.
Ár: 99 EUR VB